Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

zaterdag, april 08, 2006

Bill


Bill Risty kon het niet laten om deze cartoon speciaal voor ons weblog te maken.

vrijdag, april 07, 2006

Hotel Dekmantel (2)

De tweede aflevering van Hotel Dekmantel door René Uilenbroek & Willem Ritstier. De eerste aflevering staat hier.

donderdag, april 06, 2006

Tentoonstelling


Wat een goed idee. In deze maatschappij waarin iedereen steeds minder tijd denkt te hebben en de 24 uurs economie steeds concretere vormen aanneemt, krijg je nieuwe initiatieven. Zoals deze virtuele tentoonstelling van Denis Bodart. Denis Bodart is op dit moment bekend als tekenaar van het onderschatte Green Manor bij Dupuis. De vele afbeeldingen van de tentoonstelling voelen niet aan zoals echte originelen, maar ik kan prima leven met dit surrogaat. De tentoonstelling is 24 uur per dag, zeven dagen per week open en loopt al sinds oktober 2004. Al anderhalf jaar, dus! Dan moet dit een heel succesvolle expositie zijn..

woensdag, april 05, 2006

Ingezonden brief


Dag Jan,
De pagina's liggen al een week klaar, hopelijk heb je een mogelijkheid om ze een keer op te komen halen, ik ben gestart met de epiloog.
Heb er inmiddels vier pagina's van af, nog tien te gaan. komend weekend krijg ik de laatste kopij van Pieter binnen.
Als bijlage stuur ik pag. 74 mee dit is de openings pagina van het bijna alles verklarende laatste deel van Spertijd.
Ik hoor van je, groet,
Adri.

p.s. leuk om mijn krabbels op de site te zien staan, het werk van Minck is prachtig.

dinsdag, april 04, 2006

Marlene (2)

Nog een klein voorproefje van Marlene door Peter Snejbjerg.

maandag, april 03, 2006

Omslag Spertijd (2)


Het tweede coverontwerp voor Spertijd moest op een filmaffiche lijken. Het idee was leuk, maar een boek is niet hetzelfde als een film, dus werd ook deze afgekeurd. Daarnaast is alle covertekst die niet op de titel, auteurs of uitgever slaan, taboe.

zondag, april 02, 2006

Kanjers


Eindelijk erkenning?! Het Vlaamse stripmagazine " De Stripspeciaalzaak" heeft een lijst samengesteld met de beste 49 stripverhalen van Nederlandse Bodem. David Steenhuyse legt hier uit hoe deze lijst tot stand is gekomen. In de aankomende zeven weken zal er teruggeteld worden van nummer 49 tot de eerste plaats. Leuk initiatief, maar de eerste twaalf voorspellen weinig goeds: Vier keer Franka, één keer Storm en één keer Agent 327. Bert van der Meij en Peter Pontiac geven hoop. Hoop op minder eenheidsworst.