Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

zaterdag, maart 03, 2007

Misschien...

Misschien moet Mattieu Reynès maar stoppen met Lola Bogota en Robbedoes gaan tekenen?

Binnenkort

Binnenkort zal het tweede deel van Luxley: de Heilige Inquisitie kunnen verschijnen. Valérie Mangin heeft de cover goedgekeurd.

vrijdag, maart 02, 2007

Voortijdig

Pierre Alary signeert onze ex-libris voor Belladonna, een serie waarvan in mei/juni de eerste twee delen verschijnen. In Frankrijk wordt de serie vaak vergeleken met de Schorpioen... Mag ik iedereen er op attent maken dat op zijn weblog fantastische Spiderman/Fantastic Four pagina's staan?

donderdag, maart 01, 2007

Winth


Een paginaatje Winth, door Willem Ritstier & Adri van Kooten, een Japans epos waarvan intussen een derde bijna klaar is.

woensdag, februari 28, 2007

Luxley

Afgelopen vrijdag heb ik de auteurs van Luxley ontmoet: Valérie Mangin & Francisco Ruizgé. Intussen zijn ze bezig met het derde deel dat in oktober in Frankrijk moet verschijnen, ongeveer tegelijkertijd met het tweede deel van een andere serie van mevrouw Mangin: KGB (Maar daarover een andere keer meer...)
Valérie wist me te vertellen dat de hoofdpersoon Luxley (i.p.v. Locksley) heet om zo de uchronie (alternatieve geschiedenis) te benadrukken. Daarnaast vond ze de verwijzing naar Lux (Latijn voor "licht") ook mooi.
Verder hoop ik binnenkort nieuw materiaal voor de cover voor het tweede deel binnen te krijgen. De cover was namelijk weer afgekeurd, maar met het materiaal wat we hadden konden we geen andere cover maken. Dus hopelijk ligt Luxley 2: de Heilige Inquisitie binnenkort in de winkels!

maandag, februari 26, 2007

Bill (43)


Bill Risty gooit alle remmen los op maandag!