Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

vrijdag, september 28, 2007

Ex-libris


Dit weekend zijn de Stripdagen in Houten. Speciaal daarvoor zijn twee Ex-libris gemaakt. Eéntje van Steven Dupré, die de slotscene van Wolf wat kleur geeft. De ander is van Francsco Ruizgé, die een haast art-nouveau achtig portret van Luxley heeft gemaakt. Francisco zal ook beide dagen in Houten signeren. Bee Dee is nummer 28 op de plattegrond. Misschien krijgt Bloeddorst daar trouwens de prijs voor het beste boek in de categorie "Avontuur & Vermaak"?

donderdag, september 27, 2007

Besprekingen

Marc Bastijns bespreekt op twee plekken onze nieuwe boeken. Op de site van de Stripspeciaalzaak.be noemt hij "Als er lucht is, moet ge ademen" een volwaardig albumdebuut en heeft hij het over de auteur Randall Casaer als "een dromer van eigen bodem".
Op de site van het cultuurmagazine Goddeau.com bespreekt hij het eerste deel van Ratafia en is hij gereserveerd positief. Gereserveerd, omdat hij nog niet weet waar de serie precies naar toe gaat. Terloops steekt hij nog wat veren in ons teergevoelige achterwerk.

woensdag, september 26, 2007

Trunk site


Alwin Ritstier heeft naast een trailer ook een hele website voor Trunk gemaakt. En het album moet nog verschijnen. Gelukkig wordt het album op dit moment gedrukt.

Recensie Nicky Saxx


Marco van der Laan besprak het nieuwe album van Nicky Saxx afgelopen zondag in dagblad De Telegraaf. Zullen we hem al vertellen dat op dit moment het derde album bij de drukker ligt?

maandag, september 24, 2007

Bill (69)

Bill Risty stookt een Fikkie.

zondag, september 23, 2007

Interview

Valérie Mangin heeft een boeiend interview gegeven op de site van France 5. In het Frans vertelt de schrijfster van Luxley en KGB over haar series, werkwijze en toekomstplannen