Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

donderdag, maart 29, 2007

Gesluierd of?

Intussen ben ik druk bezig met het volgende kleurenalbum: "de Gesluierde Meridiaan". Dit is een tweeluik van de hand van Antonio Parras (Haas van Mars) en Erik Juszezak (Oki). De beide delen zijn intussen vertaald en je komt er achter dat de titel eigenlijk (helemaal) niet de lading dekt. Dus de serie zal omgedoopt worden in "de Verborgen Grenslijn".

Adri eh...

Adri van Kooten heeft voor de paranimfen en de promotor van het proefschrift van Marije Teerling (naast dr. ook groot stripliefhebber) een tekening gemaakt in de stijl van een bekende joegoslaaf.

woensdag, maart 28, 2007

Nicky Saxx Magazine

Binnenkort verschijnt het tweede nummer van Nicky Saxx magazine, een uitgave van Kippenvel. Achter deze uitgeverij schuilt André Wijntjes, die al jaren ons verblijdt met allerhande bundelingen van oud werk, fanzines (Erik Heuvel, Gerard Leever) en Stripindexen. Voor het tweede nummer heeft hij Carry Brugman (Joris Jofel, de Partners) gestrikt om bovenstaande cover te maken

Saxx 2

Deze week ligt de nieuwe Nicky Saxx in de winkels, getiteld Noodweer (eindelijk!). En we houden de vaart er in. Over een paar weken verschijnt "Horen, zien en zwijgen", het tweede album van "de avonturen van Nicky Saxx". Hier boven staat een ontwerp voor de cover van Minck Oosterveer.

dinsdag, maart 27, 2007

Bill (47)

Bill Risty laat Roos in zak en as.

Argibald (35)

Argibald is om te sterven van het lachen...