Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

vrijdag, oktober 13, 2006

Onbekend

... maar niet onbemind. De officiële site van het ter ziele gegane Incognito Comics is online. Er is voldoende leuks te vinden als je de oorsprong wilt zien van talloze auteurs die nu een naam in de stripwereld zijn. En ook een leuk interview met Dick Briel.

donderdag, oktober 12, 2006

Circus

Pieter van Oudheusden, de auteur van Spertijd, heeft ook een veel minder donkere kant. Hij schrijft namelijk ook kinderboeken. Zijn nieuwste boek heet "Het Circus is in de Stad" en bevat illustraties van Jan de Kinder.

woensdag, oktober 11, 2006

Aimée TV

Het lijkt alsof er te weinig uren in een dag zitten. Op dit moment ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor Lola Bogota 2: JFK, Aimée TV en de herdruk van Wolf 3. Deze boeken staan allemaal gepland voor begin november. (Daarna staan voor begin december Wolf 13 en Luxley 1 gepland.) Aimée en ik proberen wel de Aimée TV klaar te hebben voor de Abunai, waar we dit boek willen presenteren. André Massee zal daar ook komen signeren.
Aimee heeft afgelopen weekend meegedaan aan de 24 hour comic day in stripwinkel Lambiek te Amsterdam. Ze vond het een hele grote uitdaging, maar het is haar gelukt. Vooral de late uurtjes waren een probleem. Tijdens deze dag proberen stripmakers over de hele wereld een strip in 24 uur te maken. Het resultaat van Aimée is hier te zien. Menno Kooistra, de man achter Bloeddorst, deed ook mee.

dinsdag, oktober 10, 2006

Bill (27)

Een hondenleven, volgens Bill Risty.