Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

zaterdag, januari 13, 2007

Spectaculair

Olivier Wortel bespreekt als eerste de nieuwe Luxley strip op 8weekly.nl. Hij vindt het een spectaulair what if verhaal dat naar meer smaakt. Bovenstaande illustratie is gebruikt voor de eerste druk van de Franse editie en van de hand van Francisco Ruizgé.

vrijdag, januari 12, 2007

De stem van de meester

Als je niet genoeg kan krijgen van de sexy stem van Steven Dupré, kan je hier een interview met de Vlaamse radio 1 beluisteren. Het gaat natuurlijk dit keer niet om Wolf, maar om zijn andere successerie: Kaamelott.

donderdag, januari 11, 2007

onthullend

Het ontwerp voor de cover van het eerste Nicky Saxx album bij Bee Dee is af. Auteurs, vormgever (Joost van Lierop) en uitgever zijn erg blij met het nieuwe uiterlijk van de serie. Nu het binnenwerk nog.

Bloedworst

Even een worst voorhouden. Bijna alle inzendingen zijn binnen voor Bloeddorst, de Nederlandstalige ode aan de horrorverhalen van weleer onder redactie van Menno Kooistra. De presentatie zal tijdens de stripbeurs in Rijswijk zijn op 24 februari 2007.

woensdag, januari 10, 2007

Groot Groter Grootst

De cover voor het tweede album van Soeperman is ook gereed. Als je goed kijkt, zie je dat René Uilenbroek en Willem Ritstier ook stiekum verstopt zitten in de cover...

dinsdag, januari 09, 2007

Noodweer

De cover voor het eerste deel van "De avonturen van Nicky Saxx" is af, getiteld "Noodweer". Voortaan hebben de albums nog maar één titel (in plaats van de gecombineerde titel van de twee verhalen die in elk album staan) en zal het qua vormgeving ook iets veranderen. Het formaat blijft hetzelfde. Willem Ritstier en Minck Oosterveer hebben dit titelverhaal geschreven naar aanleiding van de orkaan Kathrina.

maandag, januari 08, 2007

Bill (38)

Bill Risty zal ook in het nieuwe jaar op maandag de week wat vrolijker laten beginnen.

zondag, januari 07, 2007

Argibald (27)

Het was weer eens tijd voor Argibald op zondag.