Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

zaterdag, maart 17, 2007

Presentatie


Gisterenavond was de presentatie van Bloeddorst. Het eerste exemplaar is uitgereikt aan mr. Horror in Nederland, Jan Doense. Hij was zeer te spreken over de stripbijdrage aan de Nederhorror.

Initiatiefnemer Menno Kooistra signeert een boek op bloedige wijze.

De opening van de tentoonstelling bij galerie Lambiek was druk bezocht. Ook de concentratie stripmakers was ongekend hoog.

donderdag, maart 15, 2007

Bloedworst


Voor het geval dat mensen niet het verschil weten tussen Bloedworst en Bloeddorst... (zelfs qua kleur lijken ze op dit plaatje op elkaar)

woensdag, maart 14, 2007

Bloeddorst bij Kurt

Menno Kooistra is door Kurt Morissens geinterviewd voor het nieuwe Stripelmagazine over Bloeddorst. Het eerste Nederlandstalige horrorstripboek is bijna klaar. Vandaag ben ik met vormgeefster Nynke Landman van Bladvulling de proeven gaan bekijken. En die zijn goedgekeurd!

dinsdag, maart 13, 2007

Bijna Luxley 2


Luxley 2: de Heilige Inquisitie is bijna klaar. Eind deze week komt het album van de drukker (net als Nicky Saxx en Bloeddorst) en vanaf volgende week liggen de boeken in de winkel.
Op de site van Valérie Mangin staat een kleine tentoonstelling en kondigt ze zelf het tweede deel in het Nederlands ook aan. Leuk!

maandag, maart 12, 2007

Bill (45)

De toekomst volgens Bill Risty.

Argibald (33)

Ceci n'est pas un Argibald.