Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

vrijdag, september 22, 2006

Dorst

Liefhebbers van horror en strips opgelet! Het komt er eindelijk aan: Bloeddorst. Een heuse bundeling met de meest zieke en verontrustende stripverhalen van Nederlandse en Belgische bodem. Een droom die uitkomt voor Menno Kooistra, initiatiefnemer en stuwende kracht achter Bloeddorst.
Het boek zal exclusief werk bevatten van onder meer Marcel Ruijters, Maarten Janssens, Wout Paulussen, Maarten Gerritsen, Minck Oosterveer, Hendrik J. Vos en Koen Hottentot. Maar ook minder bekende tekenaars als Matt Baay en Kooistra zelf zullen hun opwachting maken. Naast strips ook ruimte voor enkele korte horrorverhalen voorzien van verontrustende illustraties!
Bloeddorst heeft het uiterlijk van een jaren '70 horrortijdschrift maar is gloednieuw en zal begin 2007 uitkomen.

donderdag, september 21, 2006

Cover

De nieuwe cover van Jack Pott 2 zoals die nu bij de drukker ligt.

woensdag, september 20, 2006

Schaduw


Jeroen Jager is één van de deelnemers van de Groningse versie van "24 hour comics day". Op 7 en 8 oktober zal er een hele dag strips gemaakt worden over de hele wereld. Jeroen doet ook mee. Op zijn site kan je zijn eindexamenproject lezen van de Minerva kunstacademie: Schaduw.

dinsdag, september 19, 2006

Prikkebeen

Intussen ben ik druk bezig met de voorbereidingen van de tweede bundel van Argibald. Deze tekening komt niet in de bundel, maar zorgt misschien voor een beetje vrolijkheid op deze druilerige dag. Morgh en Lola Bogota liggen op dit moment bij de drukker.

maandag, september 18, 2006

Bill (24)

Het hoogtepunt van deze maandag volgens Bill Risty.

zondag, september 17, 2006

Argibald (20)

Wat heerlijk om op zondag met je moeder te bellen! De wereld van Argibald ziet er zonnig uit. Vanaf oktober zal hij wekelijks op de achterpagina van de Leeuwarder Courant te zien zijn.