Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

vrijdag, september 29, 2006

Nieuwe strips

Jippie! Het is weer gelukt. De nieuwe boeken zijn op tijd af en mooi geworden.

Voor wie niet wachten kan op de nieuwe Argibald is er een leuk interview te vinden in het nieuwe Stripelmagazine.

donderdag, september 28, 2006

Schwantz

Oei. Dat belooft wat. Hans Klaver heeft zijn bijdrage afgelverd voor Bloeddorst. Ik kan niet wachten... Menno: ik wil meer!!!!

woensdag, september 27, 2006

Nieuws

Wat nieuwtjes:

Johan van Zanten gaat samen met Gerrit de Jager voor het Gemeente Vervoer Bedrijf (GVB) in Amsterdam een serie cartoons maken voor verbeterpunten binnen de organisatie. Intern gebruik dus. Ik ben benieuwd of er ook makkelijke grappen over onderhoud van stadsbussen gemaakt worden..

Er komt een speciale hardcover editie met extra's van Spertijd. Deze wordt uitgegeven en gemaakt door uitgeverij RdH en zal te zien en alleen te koop zijn tijdens de Stripdagen in Houten dit weekend. De oplage is 50 exemplaren. Je kan dit album reserveren door een mail te sturen ovv "Spertijd Stripdagen". De verkoopprijs is mij nog niet bekend, maar ik geloof dat dat ongeveer 50 euro zal zijn.

Verder hoop ik daar met gepaste trots het eerste fullcolour album van eigen uitgeverij te kunnen presenteren: Lola Bogota. Daarnaast zijn de nieuwe albums van Argibald, Morgh en Jack Pott ook waarschijnlijk klaar. (Je merkt trouwens meteen als ik weer klaar ben met de productie van boeken: dat heb ik ook wat meer te melden op dit weblog.)

Bovenstaand plaatje heb ik geleend van de Clickburg site en is gemaakt door Rob van Barneveld.
Dank!

dinsdag, september 26, 2006

Bill (25)

De nieuwe Bill Risty, op dinsdag. De afgelopen dagen wat problemen gehad met internet en druk met de laatste voorbereidingen voor Houten.

zondag, september 24, 2006

Argibald (21)

Gewoon een leuk plaatje vandaag van Argibald. Binnenkort valt er toch genoeg te genieten van zijn nieuwe bundel.
Het is trouwens officieel: Bee Dee gaat Bloeddorst uitgeven, het project van Menno Kooistra.