Het weblog van uitgeverij Bee Dee.

zaterdag, juli 29, 2006

Loffelijk

Marco van der Laan bespreek vandaag in de Telegraaf het album Wolf 11: De Einheri van Steven Dupré. Hij noemt het "een loffelijke zwart/wit uitgave".

vrijdag, juli 28, 2006

Medire

Aimée de Jong is zo'n beetje gedoodverfd als het grote Nederlandse striptalent. Een juk waar ze met haar jonge leeftijd onder gebukt gaat, maar tot nu toe wel goed stand houdt. Ze heeft de Stripstrijd goed doorstaan als finaliste met "Osmond & ik" en haar album "Ai-Chan TV" is al aan een tweede druk toe. Aimée is nu ook een weblog begonnen, waar ze haar droedels en schetsen laat zien. Dit naast haar gewone website natuurlijk!

donderdag, juli 27, 2006

Gemakkelijk

Hans Bekker bespreekt op de site van Stripinfo.be het boek Marlene van Peter Snejbjerg. Hij noem het "een strip die gemakkelijk leest en even gemakkelijk vergeten wordt".

woensdag, juli 26, 2006

Interview

In het online Stripeljee magazine van deze week heeft Kurt een gesprek met Adri van Kooten over de totstandkoming van Spertijd en meer. Het interview krijgt wat extra "kleur" door schetsen van de hand van Adri.

dinsdag, juli 25, 2006

Uniek Dichterlijk Tekenaar

René van Densen bespreekt op Comicbase lyrisch de webcomic van Argibald. Argibald heeft trouwens een subsidie gekregen van het fonds BKVB, waardoor hij een jaar lang zich kan ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat hij in dat jaar veel moois en absurds zal produceren.

maandag, juli 24, 2006

Bill (16)

Bill Risty straft het lekkerst!

zondag, juli 23, 2006

Tijdvogel

Spannend. Het schijnt dat er al een tijdje gewerkt wordt aan een tekenfilm rondom de stripserie "Op zoek naar de tijdvogel" van Regis Loisel en Serge Le Tendre. Het Franse Wellcome Studio's heeft al zelfs een trailer klaar die je hier kan bekijken. Nu betekent dit (helaas) nog niet zo veel. De trailer voor Midgard van Steven Dupré is ook al een tijdje klaar... Een stukje storyboard van deze film kan je hier bekijken.

Argibald (12)

Argibald pest ons met zijn cartoon op zondag.